BGYK
Magyar English Deutsch

Cégismertető

A Balázs Kft. 1990-ben kezdte meg a tevékenységét, amely három fő területre oszlik.

A gyártás összesen 2500 m2 csarnokfelületen történik, csúcstechnológiát képviselő berendezésekkel, korszerű informatikai és gyártástechnológiai háttérrel. A daruzott 24 m fesztávú, 7 m vállmagasságú gyártócsarnok alkalmas nagyobb méretű hegesztett szerkezetek gyártására is.

A Balázs Kft. mint rendszerszállító fontosnak tartja, hogy vevőinek munkát és időt takarítson meg. Nemcsak lemezszerkezeteket gyártunk, hanem komplett részegységeket is összeállítunk, beleértve az elektromos szerelést.


Szállítási terjedelmünkbe tartozik

A gyártást felkészült tervezőink által számítógépes munkahelyen készült rajzdokumentációk segítik. A háromdimenziós SolidEdge tervezőprogram képes integrált test- és felületmodellező rendszerrel a legösszetettebb berendezés teljes körű digitális modellezésére is. A térbeli tervező szoftver lerövidíti a dokumentáció készítéséhez szükséges időt és kizárja a rajzolási hiba lehetőségét. Munkaállományként tudunk fogadni számítógéppel készült szabványos formátumú 2D/3D-s rajzokat, test modelleket további felhasználásra.

A Balázs Kft. zömmel az export piacokon értékesíti termékeit. Referenciáink között szerepel több, nemzetközi viszonylatban is meghatározó vállalat. Többéves külkereskedelmi tapasztalattal, felkészült személyi háttérrel rendelkezünk.

 

iroda cég


PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-1.2.1-15-2015-00170
Kapacitásbővítő beruházás a Balázs Gépgyártó és Lemezmegmunkáló Kft-nél

A Balázs Gépgyártó és Lemezmegmunkáló Kft. vissza nem térítendő támogatásban részesült a GINOP- 1.2.1-15 Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című pályázati felhívásra benyújtott pályázatával.

A projekt címe és azonosítószáma: Kapacitásbővítő beruházás a Balázs Gépgyártó és Lemezmegmunkáló Kft-nél, GINOP-1.2.1-15-2015-00170.

A projekt célja, rövid leírása:

A vállalkozás a projekt során fémmegmunkálás területén kíván fejleszteni.
Az új gépek beszerzésével a kft lemezmegmunkáló kapacitása jelentősen bővül, amellyel lehetőség nyílik új partnerek megszerzésére, a szállítási határidők csökkentésére.
Vállalkozásunk célja a meglévő vevői kör egyre növekvő igényeinek magas szintű kielégítése és újabb vevők, más szegmensek megnyerése. A beszerzendő gépeknek köszönhetően növekszik a termelési kapacitásunk, precízebb, minőségibb munkadarabok készülnek el és a gyártási idő is lerövidül.
A fejlesztés eredményeképp a vállalkozás árbevételének növekedését tervezzük, a beruházás befejezése után legkevesebb 5%-os növekménnyel számolunk. A beruházás hosszútávon biztosítja a meglévő munkavállalók munkahelyét, sőt amennyiben nagymértékben nő megrendelés számunk úgy további munkahelyek létesítése a terv.

A beszerzésre kerülő főbb eszközök:

  • lézervágó berendezés,
  • élhajlító gép,
  • dízel üzemű targonca,
  • hegesztőgépek.
A megvalósítás helyszíne: 5000 Szolnok, Panel u. 1/b. hrsz.: 19081/3A.

A projekt bruttó bekerülési költsége: 249 478 979 Ft.
A megítélt támogatás összege: 124 739 488 Ft.
A projekt megvalósításának tervezett ideje: 2015.07.12-2016.06.30.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Kapacitásbővítő beruházás Balázs Gépgyártó és Lemezmegmunkáló Kft.